Naturen · Vardag

Skövde dag 2

Dag 2 i Skövde och den första hela dagen med att hitta checkpoints.

Efter att inte kunnat somna förrän en bra bit på natten blev det också en ganska sen och lugn morgon men efter frukost och annat fixande kom jag ut i skogen.

Dagens första runda bjöd på diverse olika terräng. Det var stora stigar, elljusspår, små, rätt blöta djurstigar i skogen och stundvis inga stigar alls. Det var öppen terräng och ganska mycket snårigare terräng. Det var vacker skog, mycket blåbär, sol, hallon, lite duggregn, smultron och så en hel del checkpoints. Skövde har verkligen levererat när det kommer till Hitta Ut på Billingen!

Kom tillbaka till campingen efter en ganska lång tur och en hel del checkpoints. Jag tog eftermiddagen till att äta, vila och bara slappa.

Nu på kvällen bestämde jag mig för att ta en kort runda och ta två stycken checkpoints som jag inte fick med på rundan tidigare idag. Det blev en kort och ganska seg runda ikväll men (!) jag fick kvällssol! Satt där vid vattnet en liten, liten stund och njöt av kvällssolen – fint!

Det har varit en riktigt fin Hitta-Ut dag idag men nu skall det bli väldigt skönt att sova!

Kommentera