Camping&Tälta · Vardag

Skövde dag 1

I går bestämde jag mig för att det var dags att hitta på något på semestern, jag vet det hade bara gått två dagar på semestern egentligen men jag kände redan att jag började att bli rastlös i och med det här lite tråkiga vädret.

Så jag bestämde mig för att se om jag kunde hitta något ställe som hade;
1. STC-gym
2. Hitta Ut-projekt
3. Camping
4. Okej väder.

Ganska fort jag insåg jag att Skövde kunde bli det perfekta stället att åka till. Så i morse lämnade jag min systers hus och körde mot Skövde.

Väl framme i Skövde blev det lunch och sedan lite träning på ett av våra gym där. Efter att ha handlat åkte jag mot campingen för att hitta ett bra ställe att sätta upp tältet och ja, göra mig hemmastadd.

Efter att ha gjort ordning lite saker var det dags att gå den första Hitta ut-rundan i Skövde. Fick en fin men väldigt kuperad och således även svettig runda men utsikten den gick det verkligen inte att klaga på – det blev en väldigt fin runda!

Och nu i kväll har jag suttit inne i tältet och ätit kvällsmat och druckit mitt kvällste. Jag fick krypa in i tältet och äta då myggen var alldeles för jobbiga för att stå ut med och äta, så fort jag hade lagat klart maten flydde jag in i tältet.

Nu sitter jag och funderar ut vilken runda jag skall gå i morgon. Billingen har fantastiskt många checkpoints att välja mellan, jag kommer inte hinna alla så frågan är vilka jag skall ta i morgon.

Om en liten stund är det dags att sova, jag har haft en väldigt fin förstadag här i Skövde.

Kommentera