Vardag

Skövde dag 3

Vilken fantastisk dag Skövde har bjudit på idag!

Efter att ha plockat ihop mina saker och packat ner tältet checkade jag ut från campingen och åkte in mot Skövde. Tanken var att ta ett gäng checkpoints lite mer centralt i Skövde.

Dagen bjöd på sol och inte lika mycket vind så jag gå runt i bara shorts och t-shirt. Så skönt verkligen! Planen var som sagt att ta de lite enklare och mer centrala checkpointens denna dag och rundan startade med lite fin natur även denna dag.

Efter de inledande checkpointens blev det lite mer stadsmiljö. Strosade runt i Skövde, hittade pinnar, njöt av solen och njöt av vädret och traskade helt enkelt på. Det var såå skönt att få känna lite sol och värme! Verkligen vad jag behövde!

När jag hade gått min runda på ca 8 km landade jag på ett av våra gym som jag var tvungen att spana in. Tog en runda men hade redan bestämt mig för att träna på det tredje gymmet lite utanför Skövde. Så efter att ha tittat gick jag mot bilen för att åka iväg och träna. Tränade ett kort och ganska segt pass, var rätt trött efter dessa dagar, innan jag for hemåt.

Tack Skövde för riktigt fina dagar!

Kommentera