Träning · Träningsmål&resultat

Träningsmål 2023

Genomföra 200 träningspass – Under 2023 vill jag genomföra 200 st träningspass. Det är 3-4 pass per vecka, en siffra som jag tycker passar mig bra. Det är tillräckligt många pass för att kunna få utveckling men inte för många för att det skall bli övermäktigt.

Bänka 45 kg – Jag skall erkänna 2 saker. 1; Egentligen hade jag velat skriva “bänka 45 kg till midsommar och 50 kg till nyår” för 50 kg tycker jag är en cool siffra att bänka. Men jag vågar inte riktigt skriva det för 2; Jag är lite “rädd” när det blir riktigt tungt i bänk. Det kan låta lite märkligt med tanke på att bänk hör till favoriterna av alla men när det blir tungt, då är det något i mig som reagerar och jag tycker nästan det blir lite obehagligt, men känslan efteråt, när jag klarar både vikten och besegrar obehaget – den är ljuvlig! Men jag är snäll mot mig själv och sätter jag upp 45 kg som mål. 50 kg får vara ett kommande mål.

Träna på Core på onsdagar – På onsdagar är det lunchCore på gymmet och vi brukar var flera kollegor som kör detta och under hösten var jag noga med att gå på dessa pass och vill så även göra nu under 2023. Det är inte så att jag misslyckas med detta mål om det inte blir av exakt varje onsdag men jag tycker det är ett bra mål att skriva upp och uttala högt. Jag mår gott av att få bryta av jobbet där vid lunch mitt i veckan och den här typen av träning får jag inte gjort annars. Så det här får vara ett lite mer luddigt mål, jag tror det kommer bli bra ändå!

Genomföra 5 km-programmet – Om jag lyckas få ordning på min kropp och psyke så att jag kan börja springa igen så har jag ett träningsprogram för att springa 5 kilometer snabbare som jag så många gånger har påbörjat och aldrig genomfört. Vissa kanske tänker att jag borde ge upp tanken att klara av det men jag har lovat mig själv att genomföra det någon gång i livet. Och när jag lovat något då håller jag det, hur länge det sedan tar att genomföra det – det är en annan sak. Så kanske blir 2023 året jag faktiskt lyckas med det? Oavsett, det här målet är med varje år. Tills jag klarar det.

Kommentera