Vardag

Att öppna ett nytt pussel

Jag älskar känslan av att öppna ett nytt pussel!

När jag hade jobbat klart idag så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Inte helt frisk så ingen träning men kände ändå att jag ville hitta på något… Så jag öppnade mitt pussel som jag fick i julklapp av Jacob&Jen.

Jag gillar som sagt att öppna ett nytt pussel, få “lära känna bitarna”, komma på ett bra sätt att sortera dem på, lära känna motivet och successivt lära sig hur man hittar de olika bitarna. Själva sorterandet i sig blir lite tråkigt efter ett tag, men det är oftast värt det.

Det händer något med tiden när jag pusslar, det är som att en pusseltimme är som 10 verkliga minuter; Jag har öusslat i vad som känns 10 minuter men så har det gått en hel timma. Jag blinkar och så har tiden bara sprungit iväg. Jag brukar få sätta klockan när jag pusslar på kvällen annars är det helt plötsligt väldigt sent.

Det är fyra timmar mellan första och sista bilden i detta inlägg, så det går verkligen inte fort när jag pusslar men det är väldigt, väldigt mysigt!

Kommentera