Vardag

Mål 2021

I år har jag jag gjort två stycken rubriker: Saker jag vill under 2021 och mål 2021. En del saker går inte att sätta upp i specifikt mål, de hamnar under kategorin “2021 vill jag…” medan andra saker går att göra till exakta mål – de hamnar under kategorin “Mål 2021”.

2021 vill jag:

Använda och ta hjälp av min Bujo.

Spendera mycket tid utomhus.

Göra saker med en gång.

Skratta mycket.

Sova mer/bättre tider.

Äta och dricka bra och regelbundet.

Mål 2021

Spela 1000 minuter piano

Minst 15 minuter per tillfälle vilket blir 67 tillfällen att öva på piano. Lite mer än 15 min, en gång per vecka. Det hade varit väldigt roligt att få igång pianospelande lite mer!

Lära mig spela Dance of the Sugar Plum Fairy.

Under dessa 1000 minuter är tanken att lära mig spela. Det är i alla fall det andra pianomålet jag har i år: Att lära mig spela: Dance of the Sugar Plum Fairy.

Läsa minst en bok per månad:

Jag vill läsa mer! Jag tycker ju om det men jag tar mig inte tid att göra det. Så nu sätter jag upp ett mål att läsa minst en bok per månad. Jag behöver nödvändigtvis inte ha påbörjat boken samma månad men att läsa regelbundet och att läsa ut en bok per månad – det är målet!

En selfiepromenad per månad

Minns ni 2018 då jag skulle gå minst en en längre promenad vid vatten och ta en selfie som “bevis” på detta? Då blev det inte exakt som jag tänkte men jag genomförde målet och tyckte om idén. I år vill jag göra det igen.

Minst en selfiepromenad per månad. Gärna vid vatten eftersom jag vet att jag tycker om det men om det i stället är på någon vacker eller maffig klippa eller något vackert ställe i skogen så är detta också okej. Gärna en promenad på minst 5 km och är det mat eller fika med så blir det ännu finare.

Novemberselfien är ex av bilderna jag använt även i andra inlägg sedan efteråt.

One thought on “Mål 2021

Kommentera