Vardag

Det blir ljusare!

Låt oss först bara stanna upp vid det faktum att det var ljust, nåja snarare kanske skymning, när jag gick ut för att jogga min lilla runda idag. Ljust! Eller ja, skymning! Inte kolsvart klockan fem i fem utan åt det ljusare hållet. Äntligen! Som jag längtat! Vi får snacka mer om det här med ljus snart känner jag! Ljus!

Och titta så fint det var när jag joggade idag:

Låt oss också prata om det faktum att jag slog nytt långsamhetsrekord på mina 1,8 kilometer. Okej idag blev det snarare 1,7 km men långsamhetsrekord i alla fall men jag är inte depp för det, utan jag är snarare nöjd med detta för tanken var att gå ut och jogga så långsamt så att elefanterna med rullatorer skulle kunna gå förbi mig. Varför kanske ni undrar? Jo, för att jag har haft huvudvärk det senaste dygnet som krävt sina tabletter och dessa tabletter gjorde mig lite dåsig den här gången. När jag gick min lunchpromenad idag så var jag nästan lite orolig att jag skulle behöva bryta min streak men så släppte tabletterna lite och jag kände att det ändå skulle vara skönt att komma ut och jogga lite. Så ut och luffsa i väldigt långsamt tempo, det gjorde jag, och kunde på så vis bocka för runstreak dag 54.

Och ni behöver varken vara oroliga för att jag tar för mycket tabletter eller för huvudvärken. Det är ju sånt jag får ibland och det är skön att ha tabletter numera också. Oftast brukar den ena typen, som är lite starkare, hjälpa och kan till och med ta bort all huvudvärk, eller så blir det som i dag när ingen av varianterna hjälper men tabletterna lyckas i alla fall få huvudvärken från att vara extrem… till bara jobbig.

Så, nog om det. Nu till nästa och dagens sista punkt. Jag har faktiskt redan gått och lagt mig, trots att klockan bara är åtta men jag kände för att jag ville både läsa och sova tidigt så jag gick och la mig extra tidigt för att kunna bocka av båda punkterna. Så nu skall jag läsa och sedan sova.

Det var trevlig att vara tillbaka här efter flera dagars vila från skrivande, detta inlägg kanske inte blev det roligaste men låt oss ändå glädjas och jubla över det faktum att det blir ljusare!

Hoppas ni mår bra och har en skön kväll! Vi hörs!

Kommentera