Träningsdagbok

Träning: Onsdag 30 mars 2011

Så var det dags för yttligare ett pas mot 5 km. Nu börjar det märkas att jag har joggat en hel del och att det ökar varje gång. Idag hade jag träningsvärk innan jag började och kände mig trött och stel. Och det var ett tufft pass! Trots att det bara är 15 min och att jag endast joggar 8 minuter så känns det ändå! Nästa vecka åker jag iväg och kommer vara borta en vecka, då blir det ingen träning. Just nu känns det bra! Jag behöver lite vila. Frågan är bara hur det kommer bli att börja sedan igen, förhoppningsvis inte så stor skillnad. 

Så här såg dagens pass ut:

Pass 4.2
3 min. rask gång
4 min. joggning
2 min. rask gång
4 min. joggning
2 min. rask gång

Jag har räknat ut att det behövs 10 km/h för att jag skall klara av 5 km på en halvtimma. På den första 4 minuten-joggen så låg jag på 9,99 idag och på den andra på 9,10. Det är bättre än innan och det känns som om det kan fungera. Jag har sisådär 8 veckor kvar av programmet och nu saknas det bara 22 minuter och ja, sisådär, 3 km.

 

Haha, egentligen är det här pinsamt. Men jag kör på, lika bra att fortsätta när jag märker att jag ser förändring. Och målet är att springa 5 km – och det är ju inte så fjompigt! Så vägen dit, jag den får helt enkelt vara pinsam. Jag trivs och jag är glad. Då är jag nöjd.

Titta vad jag hittade i trädgården idag!
Nu ÄR det vår :):)

 

One thought on “Träning: Onsdag 30 mars 2011

Kommentera