Vardag

Upplever båda delarna

Har kommit hem nu. Har varit iväg med några från kyrkan på ett föredrag och sedan väntade vi på att min bror skulle spela klart sin gitarrlektion. Nu är jag trött och jag vet inte alls vad jag skall skriva. Just nu har jag ruskigt bra dagar då jag verkligen njuter fullt ut och känner att jag mår riktigt bra. Men det tar också energi, så på kvällen kan det kännas riktigt tufft. Då kommer alla de där tankarna som jag inte haft tid med under dagen tillbaka och det känns tungt. Men det är på något sätt värt det, hellre ha riktigt bra dagar och lite värre kvällar än ha jobbiga dagar då jag inte orkar göra något alls.

Så, nu borde jag med en gång gå och lägga mig och se till att den här dagen slutar i alla fall nästan på topp. Jag tänker att man alltid har lite svårigheter och motigheter men det handlar om hur man bemöter och hantera dem. Att sova mycket är en sak som gör att man klarar av dem, att vara trött gör att saker och ting känns mycket värre. Just nu  kan jag säga så, hade det någon annan sagt något sådant till mig för några veckor sedan – då hade jag blivit tvärrsur.

Det är så lätt att se lätt på saker när man mår bra. Just nu får jag uppleva båda delarna. Underbara dagar och tuffa kvällar. Jag tror man lär sig något av båda, och just nu har jag energi att klara av det. Då är det nästan okej.


En utav saker som gör att jag känner mig glad, det är solen!

Kommentera