Träningsdagbok

Träning: Måndag 28 mars 2011

Måndagens träning var så sjukt rolig så jag är tvungen att skriva det trots att det är några dagar sedan (har inte skrivit om fredagens träningen men det hoppar jag, är någon intresserad så hör av er 😉 )
 

>Började med 10 min på motionscykel.

 

Häckgång. Körde lite olika övningarna men inte för många, ville spara energi samt smalben

 

>Jogg: Inför 5 km Pass 4.1 Körde detta utomhus i solen. UNDERBART! Men den där sista minuten i andra joggen var så jobbigt! Det blev dessutom uppförsbacke. Men jag klarade det och njöt att få springa i sol och i skogen. 
Dagens inför 5 km pass:
3 min. rask gång 
4 min. joggning 
3 min. rask gång 
3 min. joggning 
1 min. rask gång

 

> Efter det körde jag löpskolning på en parkering där det var ganska mjuk mark, något form av grus/sand.

 

> Sedan gick jag in i hallen igen och körde jag kaststyrka med medecinboll. OJ! Jag har glömt hur roligt det faktiskt är. Det är visserligen ännu roligare om man är två men det här fungerade ändå. Körde det här:

 

3*10 småkast mot väggen

3*10 Lite “längre” kast mot väggen

3*10 kast på sidan (högre+vänster)

3*10 Sit ups och sedan kasta bollen mot väggen

 

>Sedan blev det lite paus och jag begav mig mot träningen med barnen. Där var jag med lite på tex löpskolning, 1 stegringslopp (sedan sa mina smalben ifrån ganska rejält) och lite längdhopp.

 

Det blev en ganska bra dag med väldigt mycket träning men oj, så roligt det är! Jag gillar det verkligen!!

Kommentera