Vardag

Snart startar en lång dag

Godmorgon.
Har vaknat och känner mig lagom skön i kroppen efter benpasset i går kväll. Jag gillar den känslan! Idag kommer jag ha en lång friidrottsdag men ni kan vara lugna, jag har föreberett inlägg som kommer upp under dagen.

I går märkte jag att mina inlägg inte hade kommit upp på facebook på länge. Men med lite knep&knåp och trixande så var det löst igen (haha…jag vet att några kommer sucka att det är tillbaka, men det är bara att ta bort det om man inte vill läsa) och hoff, ploff så ökade besöksstatistiken. Så ni som inte varit med på ett tag (om det nu beror på det) är välkomna tillbaka igen.

När vi ändå är igång och snackar blogg så kanske någon är lite bedrövad över att det inte kommer upp några träningsinlägg (medan andra jublar) och ja, vad beror detta på? Svar: att jag just nu inte har någon lust eller glädje att skriva om dem. Jag tränar mycket nu men hinner inte skriva det. Men är det någon som vill veta så säg till så kanske jag kan hitta en lösning!

Tjolahopp. Nu måste jag äta en rejäl frukost och sedan skall jag ge mig ut på en lång dag. Skall bli kul!

One thought on “Snart startar en lång dag

Kommentera