Vardag

Den skrek som en stucken gris

STOPP!
Först vill jag bara varna alla känsliga läsare. Speciellt ni som är lite av djurälskare eller så. Fortsätt inte att läsa om känner på er att ni är känsliga.

Nu forsätter vi.

Jag är egentligen inte särskilt förtjust i korv. Men igår var det utav de snabbaste alternativen och var sjukt hungrig så jag bestämde mig för att laga korvgryta typ. Så jag tog fram falukorv och skulle micra den. Jag tycker inte falukorv luktar gott och framförallt ser det ju inte speciellt gott ut. Egentligen borde jag nog bli vegetarian och tro mig jag vill bli det ännu mer efter det här…

…eftersom korven var lite frusen så la jag in i den i micron för att tina den. Efter en stund så börjar det tjuta lite. Och det blir lite värre. Tillslut låter det som att det är en gris som tjuter.

Redan innan tyckte det var jobbigt. Vad blev det inte då? Mjo… men det var bara att bita ihop och när jag väl började laga maten så gick det bra och de flesta tankar om stuckna grisar var borta.

Men ändå.

Det ser ju inte det minsta gott ut…
…men det blev faktiskt gott!

Kommentera