Vardag

Det här är Livet!

Jag kommer ut. Det har börjat regna och den härliga doften som bara finns där på sommaren har återvänt. Vissa tycker det är förfärligt men jag njuter för det är tydligt tecken på att sommaren verkligen är här. Blöt asfalt. Varför lutkar det bara så på sommaren? Jag är nyduschad och känner mig pigg och fräsch efter att ha tränat. Jag njuter för stunden. Känner hur problemen är långt borta.

Det är det här som kallas frihet, det är det här som kallas glädje, det är det här som kallas liv. Men friheten hade jag inte känt om jag tidigare inte kännt av det som inte är frihet, glädjen hade inte varit lika tydligt om jag tidigare inte känt samma glädje. Jag njuter. Går mot bilen och njuter återigen.

Jag tittar på min egen spegelbild i fönstret. För en gångs skull känner jag mig snygg och hade det inte varit så att jag kände till vetskapen att många tycker jag ser ut som 13 när jag är 21 så hade jag trott på det. Men jag tar inte den diskussionen, försöker skjuta bort tanken och vad andra tänker och tycker.

Jag njuter lite extra och börjar sedan köra hemåt. Väldigt nöjd med dagen.

One thought on “Det här är Livet!

Kommentera