Vardag

Skratt och gemenskap

Det blev en ganska bra dag och kväll ändå. Trots att jag kände mig lite nere imorse då jag insåg att jag inte skulle orka träning. Träningen är viktig, ja? Men skall den göra mig så deppig? nja, ibland kanske det blir lite för överdrivet. Men just tisdagar då det är med T – det känns så dumt att missa det för det är då jag kan utvecklas. Och nu har det varit lite så där med saker och ting. Skolan har varit otroligt segt och jag orkar inte plugga mer. JAg trivs bra hemma men ibland blir jag rastlös. Och annat runt omkring har varit ganska så oklart och förvirrande och jag har inte riktigt orkat ta tag i detta. Då är det väldigt skönt att ha träningen. under träning måste man hålla fokus, jag kan släppa det andra och sedan ta tag i det igen.

Eftersom jag inte tränade idag så hann jag att åka iväg till kyrkan och träffa de andra. Det var gymt länge sedan jag var där nu!! Det är synd att det är just på tisdagar. Men skratt och gemenskap fyllde kvällen och jag känner att ja, ibland är det lite skönt att få ha det så också.

Nu skall jag sova. Imorgon är det skola. Imorgon måste jag gå! Får försöka övertala mig själv att gå iväg trots huvudvärk. Hur det blir med träningen, det kan jag inte säga just nu

One thought on “Skratt och gemenskap

Kommentera