Vardag

Vad skall man säga? Sjuk?

Min förhoppning var att jag skulle bli bättre idag och kunna åka till skolan. Men nej! Idag är jag sämre än jag varit alla dagar tillsammans. Det blir att stanna hemma och inte göra någonting. Jag känner mig inte lika rastlös idag för jag orkar inte göra så mycket.

Vad skall man göra när man inte orkar göra så mycket mer än att sitta i soffan? Det är störtlopp på tv just nu, det är inte helt fel. Sedan så finns det alltid filmer man kan kolla på. Sedan så såg jag idag att tidningen friidrottaren har kommit. Fråga mig inte hur länge den har legat i posthögen utan att jag har märkt den, jag har inte så koll på posten här hemma hos oss. Så hämtar jag bara glasögonen så kan jag läsa den.

Det finns inte så mycket mer att säga. Det blir nog inte så mycket uppdatering idag. Men jag hoppas att jag blir bättre snart och då blir det ocskå mer uppdatering.

Jag hoppas ni har det bra!
JHH

Kommentera