Träningsdagbok

Träning: Tisdag 9 mars 2010 – Rehab och promenad

Trots att jag är sjuk så tänkte jag att lite rehabträning för benhinnorna och en promenad det kommer nog kroppen klara av eftersom det inte är så jobbigt. 

Så dagen träning blev först rehabträning för benhinnor
2*13 tåhäv
3*15 rehabövning nr 1
3*15 rehabövning nr 2
1*9 tåhäv
alla (hv)

Efter det gav jag mig ut på en promenad på ca 3 km. Det var skönt att komma ut! Det är lite varmare i luften nu! Men nu efter promenaden så vet jag att jag gjorde rätt val som inte tränade idag! För kroppen och huvudet känns väldigt trött! Och även om jag inte har tränat den hårdaste träningen nu det senaste så borde min kropp klara av en ganska lugn promenad utan uppförsbackar. Så det bekräftar bara att jag inte skall träna idag.

hur det känns i morgon är en annan sak!!
Den här gången körde jag rehabträningen innan promenaden men jag måste säga det att jag föredrar att ha den efteråt. Det känns bättre att avslutade med det på något sätt.


De finns de som ställer upp för andra
och gör saker som ingen annan vill göra.
Det finns de som tar på sig stövlar och ställer sig i en vattenpöl och letar efter en brunn
Så att vattnet enklare skall sjunka undan så man kan gå förbi.
Det finns de som gör något som komunen borde göra.
Men istället gör en helt frivillig person detta.
Det beundrar jag!

2 thoughts on “Träning: Tisdag 9 mars 2010 – Rehab och promenad

Kommentera