Vardag

Det är inte så intressant just nu!

Det känns som om jag inte skriver så intressant just nu. Alla har ju  olika åsikter om vad som är bra och vad som är dåligt, vad som är intressant och inte är intressant.
Personligen tycker jag att det är otroligt roligt att skriva de här träningsinläggen! Det är det som på något sätt är det viktigaste för mig. Men jag kan förstå att det inte är jätteroligt att läsa!

Jag är absolut inte ute efter att ha en blogg som blir en riktigt kändisblogg! Men det är ju kul när fler läser! Så just nu, när jag lägger upp två träningsinlägg varje dag (och jag tränar ju lika mycket) och så försöker jag skriva något mer runt det. Men vad kan jag skriva mer om? Det skall ju röra träning och så.

Så min fråga är till dig, och svara gärna nu 🙂 Även om du inte har varit här innan. Vad skall jag skriva om. Det kan handla om träning, om mental träning eller något liknade det.

Ibland är det roligt att få lite inspiration från andra 🙂

JHH

Kommentera