Träningsdagbok

Träning: Tisdag 16 februari 2010

Dagens träning: Träning i hallen 

Så var det äntligen dags att komma tillbaka till hallen och träna igen! Härligt! Eftersom det är lov den här veckan så var det ingen träning med tränare. Därför körde jag och L tillsammans! Det fungerade toppenbra det också!!

Så här såg dagens träning ut:
Uppvärmning 1 km

Löpskolning
2*4 eller 5 övningar

Häckgång

10 minuter på motionscykel (L körde intervaller)

Styrka
Framsida lår 3*5 hv (kg??)
Baksida lår 3*10

Armövning nr 1 2*5
Armövning nr 2 2*5
Sit ups ??st

Nerjogg och fötter

Tankar kring träningen
Det kändes som sagt bra att vara tillbaka! Jag tyckte det gick bra att jogga och det kändes ju lite men inte så att jag funderade på att lägga av. Men jag valde att inte köra intervallerna eftersom jag vill börja bygga upp det så smått igen.

Något som jag tyckte jag personligen gjorde mycket bra var en övningarna på häckgången. Det är svårt att förklara men det är nog egentligen inte svårt men jag har aldrig gjort den förut helt och hållet. Jag har påbörjat den men gett upp. Men idag klarade jag det två gånger! Det finns svinmycket att göra bättre men jag är nöjd att jag gjorde det! Visserligen är det bara högerbenet som fungerar  vänsterbenet känns mycket mycket sämre!

Det känns bra att vara tillbaka och att jag märkte att jag blivit bättre på något! Det säger L också! Det känns skönt att höra det!

Idag blir det inget positvt eller negativt. Jag vill bara njuta av att gjort njutningsfullt pass i hallen igen. Det känns bra att vara tillbaka lite i friidrotten igen.

One thought on “Träning: Tisdag 16 februari 2010

Kommentera