Vardag

Dags att ta på sig ordentligt med kläder och ge sig ut på skidorna

När jag för 1½ timma sedan vaknade såg jag att det var jättefint väder ute. Solen sken och snön ligger ju kvar på marken. Det är lagom kallt ute. Det är en sådan där dag man vill ha på vintern. Just det har solen försvunnit men min förhoppning är att den skall komma tillbaka.

Jag skall åka skidor idag! Och jag skall åka lite skidor till. Sedan tänkte jag se till att träna lite mage och så får man inte glömma rehabträningen (jag gjorde det igår – glömde allstå) vi får se.

Den här veckan har min planering verkligen varit hur kass som helst! Det fungerar inte att lägga upp ett schema när man lov – det är inte alls samma rutiner! Det skall bli skönt när det blir som vanligt igen, kanske inte skola och inte kunnat sova på morgonen utan att det blir tillbaka till de gamla tiderna.

Jag är fortfarande nöjd med gårdagens pass. Jag har fortfarande kört så få pass så att jag nästan kan minnas alla. Då menar jag de i hallen (jag har ganska bra minne också) Visserligen hoppas jag på att jag kommer börja träna friidrott (någon gång i tiden) så att jag inte längre kan hålla det i minnet (utan att läsa) men just nu njuter jag av att veta att gårdagens pass var det bästa som jag har gjort när det gäller häckgång! Helt klart!

Det gjorde väldigt ont i smalbenen igår kväll men nu är det bättre. Och när jag säger smalbenen så tror jag att jag menar benhinnorna men jag är inte helt säker på att det är det men låter som det och det säger andra också.

Jag funderar på om jag har något mer att tillägga i parantes, jag har ju skrivit ett antal sådana i det här inlägget.
nu är det dags att fundera på vilka kläder man skall på sig för idag är det sådant där jobbigt väder då det blir varmt när man åka skidor men tappar man farten helt så blir det kallt. jobbig fråga!

Jaha. Dags att sätta igång

One thought on “Dags att ta på sig ordentligt med kläder och ge sig ut på skidorna

  1. Svar: Okej, vilka var du på missionsresa med då? 🙂

    duktig du är som tar dig ut och tränar fast det är så kallt! 🙂

Kommentera