Träningsdagbok

Träning: Måndag 26 april 2010

Jag vet att jag sa att jag inte skulle träna idag (att man lyckas få med så många “jag” i en mening…) men det flög bara i mig “jag skall träna” och jag kände att jag behövde komma ut och få bort tankar och grejer en stund. 

Och oj va skönt det var! När jag väl kommer över den där första gränsen, då kändes det underbart!! Att jag sedan fick kämpa i slutet, det är det värt!! Det är tur att man är envis, ibland 🙂

Det kanske inte är det snällaste för kroppen att göra så här. Inte heller för smalben och annat som får sig en törn men oj så nyttigt det var för huvudet!! Jag ser framemot en härlig träningsvärk!

Jag tog ingen tid idag vilket är lite synd för det hade varit intressant och se vad tiden hade blivit men, ibland gör man sina val och det kanske var bäst att göra så den här gången. Men nu vet jag att jag återigen kan! Att kämpar jag lite till så går det! Sen att det inte känns lika lätt nästa gång eller gång därpå, det gör inget. Den här känslan kan jag nog leva på nästa joggingpass!!

Så för att sammanfatta dagens lilla pass (nu börjar det kännas som vanligt igen)
Dagens träning: 3km löpning

Bara för att tillägga så här på slutet, jag känner faktiskt ingenting i smalben eller så nu och inte heller när jag sprang. Det är mycket bra! Skall bli intressant att se hur det känns imorgon 🙂

Jag är nöjd 🙂

Kommentera