Träning

Allt det där som inte funnits på många veckor fanns.

Tänk vad lite träning kan göra! Först och främst fick träningen bort ganska många jobbiga tankar. Efter det så var jag för första gången på många veckor brutalt hungrig och jag fick i mig all den mat som jag behövde. Dessutom var jag så trött så jag somnade med en gång när jag väl la mig ner och jag sov hela natten. OCH när jag skulle gå upp kände jag mig pigg. 

Allt det där som inte funnits på många veckor fanns.

Jag känner mig lite seg nu för jag har krypit ner i min säng igen. Men snart skall jag dra mig mot skolan, jag skall droga psykologi idag. Det är egentligen ingen bra idé att sitta dagen innan men är man dum så är man. Förövrigt så tror jag ändå att jag har läst såpass mycket så det skall nog inte vara någon större fara (jag övertalar mig själv till det iallafall)

Just nu känner jag ett stort behöv av vatten, det är också en fördel med att träna – jag får i mig tillräckligt mycket vatten. Jag brukar fuska med annars.

Men nehej, nu börjar jag bara snacka. Då är det dags att sätta igång 🙂

Önskar er alla en mycket trevlig dag 🙂
JHH

One thought on “Allt det där som inte funnits på många veckor fanns.

  1. Droga psykologi lät spännande! Det krävs för att du ska nå dina drömmar, och även om jag inte känner dig så tror jag att vi en dag kommer ses på ett OS.
    Kör hårt och ge järnet!

Kommentera