Vardag

Jag skall bara

Usch, jag vill verkligen inte!! Jag orkar inte plugga idag, har suttit några timmar men det räcker inte. Förövrigt så mår jag bra, bortsett från att jag inte riktigt har koll på psykologin (vad är familjetyper tex?) Usch nej, det är bara att göra det så att jag inte blir allt för stressad.

Det blir ingen träning idag, jag måste lägga tid på att plugga och om det blir någon tid över, då skall jag bara slappa. Träningen får vänta tills jag känner för det.

Det känns ändå som om jag har fått någon vettig bild på träningen nu? Eller? Det kan mycket väl bara vara så att jag inbillar mig att jag har fått det. Jag har ärligt talat inte så stor koll på sånt, vad jag inbillar mig och vad som jag inte inbillar mig.

Nu skall jag inte lägga mer tid på att skriva här, det är bara ytterligare en bortförklaring till att jag inte sätter igång. Jag skall bara…

Kommentera