Vardag

1 december: Glögg och julbingo

Hej och glad 1 december!

Jag tycker det är väldigt trevlig med 1 december. Sedan några år tillbaka tycker jag väldigt mycket om december, jag vet inte varför men jag antar att det är på grund av den höga mysighetsfaktorn. Just nu har jag tänt mitt datumljus och fixat kvällsmat och eftersom det är 1 december/december/annan anledning som verkar vettig så har jag dessutom lagt till lite julfika till detta.

Förutom 1 december så är det även glöggens dag och av denna anledning drack jag glöggte till mitt eftermiddagsmellanmål och glöggte nu till min kvällste/julfika. Jag är inte superduper förtjust i glögg men det infaller ofta tillsammans med mysiga saker, därför är jag väldigt glad att jag hittat ett glöggte. Då får jag både känslan, doften men inte lika mycket smaken från glögg. Det var dagens första tips.

Man kanske inte har mjölk i glögg, men i glöggte fungerar det allt.

Så till mitt andra tips: STCs julbingo. Jag tänkte köra STCs julbingo som en utmaning nu fram till 25 december, mitt mål är att kryssa för alla rutor men jag tänker nog anpassa det lite. Exempelvis hitta ett nytt rörlighetspass i stället Yoga och köra någon form av avslappning i stället för meditation. Det här blir bra inspiration och utmaning nu i december.

Vill du också haka på så går du inte på STCs Instagram och så finns den under favorit/händelser där. Sedan är det bara att ta en skärmdump av den bilden och haka på. Har ni inte Instagram? Hojta till så fixar jag det på något sätt! Jag är så pepp på detta!

Sitter och funderar på om jag skall bocka för morgonpromenad eller om jag skall ge mig ut på en kort promenad till för att komma upp i 10 000 steg.

Jag hoppas ni har det bra, att ni hakar på julbingot och får en riktigt skön kväll!

STCs JULBINGO – Du kan klicka på bilden för att komma till STCs Instagram
Skall försöka byta ut denna bild mot en bättre inom kort!

OBS! Inte på något sätt något samarbete men får nog erkänna att jag är något jävig. Tycker i alla fall det är fint ens eget jobb skapar inspiration 🙂

Kommentera