Vardag

365 blogginlägg

Vet ni, nu har jag skrivit 365 blogginlägg i rad. Ett blogginlägg om dagen i ett år.

I början året satte jag upp som mål att skriva ett inlägg per dag i ett år, det jag inte tänkte på då var att jag hade skrivit inlägg sedan 30 november 2019, så redan nu har jag alltså skrivit ett inlägg per dag i ett år.

Jag måste erkänna, jag faktiskt är lite stolt över detta, även om jag inte har stor läsarskara, men den är liten och fin och jag gillar den, så ja, krävs det ändå inspiration, tålamod, tid och engagemang för att skriva blogginlägg. Jag är nöjd att jag lyckas förmedla någon form av vardag med glädje och motgång, träning, lite snack, allvar men också lite försök till humor och skratt.

Okej, okej en annan sak jag måste erkänna att 2 av dagarna är inläggen publicerade i efterhand, men bara 2 gånger! Den ena gången berodde det på att jag inte hade någon täckning då jag var ute och tältade men inlägget låg redo i utkastet. Den andra gången visste jag exakt vad jag skulle skriva och vilka bilder men jag somnade i från det, det första jag kom på när jag vaknade dagen efter var inlägget så jag publicerade det och skrev så klart ett för den dagen också.

Jag anser ändå på något sätt att jag klarat det, jag har ju vetat vad jag skulle skriva och så.

Annars är detta det svåraste: Att komma på saker och att få tankar till ord. 1/3 av de är inläggen är ändå vettiga inlägg, 1/3 av inläggen är okej och 1/3, ja det är bara inlägg för att jag velat skriva ett om dagen, men samtidigt hade det inte varit för att jag skulle skriva ett om dagen så hade många av de bra inläggen inte blivit publicerade, så ja. Jag är faktiskt nöjd.

När jag skriver vill jag ge något till er, om så bara en sekund av skratt eller att du i en minut känner att du kan lägga undan fasaden. Jag vill inspirera till träning men också vila, natur och mat. Jag vill att vi skall våga prata om saker men i andra också skämta. Jag vill helt enkelt bara vara en helt vanlig, enkel vardag, tillsammans med er.

Jag har inga ytterligare mål nu, inga stora planer för bloggen. Min tanke är att skriva ett inlägg om dagen 2020 ut, då har jag fyllt ett helt år med inlägg, ett Corona-år dessutom. Jag tänker absolut fortsätta skriva! Helt klart! Men om det blir varje dag eller om det blir tyst en dag i stället för att typ skriva ”hej, jag är trött”… ja, det får vi se.

Sist men absolut inte minst: tack för att ni läser! Utan er hade det inte alls varit lika roligt att skriva!

En reaktion till “365 blogginlägg

Kommentera