Vardag

Vi klarade det!

Vi gjorde det! Vi klarade det!

Nu sitter ni där hemma och undrar – vad är det vi klarade av att göra?
Jo, ta oss igenom vintern.

31 mars och säga vad man vill om vädret utomhus men nu är det vår. Okej, okej i alla fall sett till att det i morgon är 1 april och ja, april är ju ändå en vårmånad. Och det är ljusare på kvällarna, det är det. Och ja, nu blir det bara bättre.

Jag skulle inte på något sätt vilja skryta med de senaste månaderna. Den här vintern har inte riktigt varit “min” så att säga. Oj vad dålig jag är på att hantera vintern och mörkret. Det känns som inte en enda rutin fungerar och jag blir bara en hösäck.

Jag har redan nu skrivit in i kalendern att jag efter sommaren skall sätta igång med att sätta upp tydliga vinterrutiner, kanske någon utmaning eller “lek” så att jag håller igång och i ordning på ett annat sätt än den här vintern. För nästa vinter vill jag hantera lite bättre än denna.

Jag vet att det inte är något magiskt som händer i natt när vi går in i april, det kommer antagligen fortsatt att vara vind och regn och snö på sidan om varandra de kommande dagarna men bara tanken på att vi har tagit oss igenom de tre första månaderna på det här året – det gör mig hoppfull!

Med detta sagt vill jag nu avsluta med några snöbilder. Jag vet att det varit en massa snöbilder nu det senaste och att det är typ det enda jag lagt upp den här månaden men det var så många vackra bilder kvar på min telefon som jag inte fick med i de andra inläggen så jag tycker allt att de får vara med idag, som ett vackert avslut på den här vintern.

Så hej då mars och hejdå vintern, i morgon är det april. Och vår.

Kommentera