Vardag

Säsongsstart: Hitta Ut 2023

1 april vilket betyder att årets Hitta Ut Kungälv startar. Verkligen så roligt!

Jag ser fram emot det varje år, sedan varierar det hur mycket tid jag sedan lägger ner på det under året men veckorna innan och framförallt när det väl startar – då längtar jag alltid ut.

Så i morse åkte jag iväg för att hämta årets karta. Sedan fixade jag min lilla frukost och kopp te och så satte jag mig och tittade igenom kartan. Efter det så började jag dela upp kartan i de olika områdena så det skall bli enklare att ta med kartan ut och så tittade jag lite snabbt igenom de olika områdena och vilka delar som kan bli lite längre turer och vilka områden som jag kan sticka iväg och ta någon checkpoint här och var, då och då.

Jag har inget stort mål det här året eller liknande men tänker verkligen försöka använda Hitta Ut för att komma ut mer. Fler promenader och mer utomhusvistelse – det känns som Hitta Ut kan vara fantastiskt att ta hjälp av då!

Nu önskar jag att jag skulle avsluta det här inlägget med “nehej, nu måste jag sluta skriva för att packa väskan och ge mig ut på årets första runda i skogen” men årets första långa runda får allt vänta, jag har en förkylning som är lite för rejäl för att orka med en lång runda men jag skall ge mig ut på en liten promenad – jag har nämligen några checkpoints bara någon minuts promenad bort. Fint om du frågar mig!

Jag vet, jag är lite barnslig och rätt mycket nörd, men jag gillar det här – det gör jag! Och då får det vara så.

Kommentera