Vardag

Söndagspunkter

Här kommer lite punkter och funderingar så här på söndagskvällen;

☆ Jag har konstaterat att jag fortfarande besitter förmågan att bli riktigt, riktigt förkyld. En förmåga jag gärna hade varit utan. Helgen har inte varit rolig men nu i eftermiddag har det känts bättre och nu hoppas jag att det vänt.

☆ Jag tycker synd om mina grannar, de måste vara så trött på mitt hostande och nysande nu. Vaknade upp flera gånger i natt av att jag hostade och tänkte varje gång att nu kommer snart grannarna att knacka på och fråga om jag inte kan dämpa mig lite då jag förstör deras nattsömn.

☆ I fredags sken solen, jag orkade i och för sig inte gå ut men var glad inomhus och inombords. Tänk vilken skillnad den där solen gör. “Jahaaa, det är så här det kan kännas?” gick jag runt och tänkte hela dagen. Vilken skillnad på känsla så fort solen tittar fram.

☆ När solen så fint var framme började jag längta ännu mer efter vår och sommar. Det går just nu inte en dag utan att jag drömmer mig bort till tältande, camping, supar, klarblåa himlar och sjöar och allt annat som hör sommaren till. Det blev ännu mer längtan när solen dök upp.

☆ Jag är sååå sugen på att träna och jag längtar till gymmet. Är en vecka sedan jag tränade nu och jag har absolut inget dålig samvete, jag har ju varit sjuk, men jag längtar! Det är en go känsla att längta efter träningen.

☆ Jag har pusslat klart mitt pussel som jag fick av Jacob&Jennifer i julklapp. Det var riktigt roligt att pussla och jag tror allt att det kan bli ett sånt där pussel jag tar fram lite då och då.

Det var allt för denna söndag. Nu kör vi en ny, förhoppningsvis mer frisk, vecka!

Kommentera