Naturen

Septemberselfie 2021

Det är rätt ofta jag suckar åt mina egna idéer och andra saker jag kommer på. De senaste dagarna har jag bland annat suckat över den där idén att jag skall ut och äta mat utomhus minst en gång per månad och bevisa detta med en selfie. De senaste dagarna har jag verkligen inte haft ork att packa väskan med mat och sannerligen inte ta någon selfie.

Men, jag känner också mig själv. Jag vet ju att jag satt upp det här målet för att jag vet att jag mår bra och på något sätt vill jag ju klara de mål jag satt upp. Så med rätt mycket suckande och velande fram och tillbaka packade jag i alla fall väskan med väldigt lättlagad mat. Och tur var väl det för vilken fin kväll det blev!

Jag hade egentligen tänkt att vara på ett helt annat ställe, vid en sjö men så kom jag på att solen nog stod för lågt så jag vände om och tog en annan plats i stället. Om man säger så här: Jag var väldigt glad över val av plats och att jag faktiskt kom ut.

Det blev en rätt kort stund där ute på berget med vattnet som utsikt och kvällssolen i ögonen. Jag lagade lätt tomatsoppa idag och blev klar lagom till det att solen försvann. Fick en fin kväll där jag var glad att jag lyckades övertala mig själv att komma ut!

Och selfien, ja, den löste jag den med. Med solen som lite skydd…

Kommentera