Vardag

Inläggen som inte blev av

Jag lovade ju att vi skulle höras under veckan så ja, dags att dyka upp här fredag kväll och skriva lite. Jag har faktiskt tänkt flera gånger under veckan att jag skall skriva men som vanligt så blir tankar inte till ord, jag vet inte vad jag skall skriva – bara att jag vill skriva – och skulle inläggen bli väldigt tomma.

Men! Om jag hade skrivit ett inlägg i måndags hade jag skrivit att jag för första gången på väääldigt många månader var med på friidrotten igen. Det var både lite läskigt men också väldigt roligt! Backintervaller stod på schemat och med tanke på att jag inte kört med klubben på i alla fall 1 år så var jag nöjd! Långsam och sist som vanligt men med tanke på uppehållet, ändå helt okej! Den här runstreaken har i alla fall gjort att jag behållit någon typ av träningsform. Det hade kunnat vara betydligt värre, det hade det…

Hade jag skrivit ett inlägg i tisdags, vid lunchtid, hade jag skrivit att jag precis hade varit ute på en kort joggingrunda på lunchen och att jag trodde att den skulle gå betydligt långsammare och tyngre än vad den gjorde. Benen var faktiskt förhållandevis pigga i tisdags!

Om jag hade skrivit ett inlägg i tisdagskväll eller någon gång under onsdagen hade jag nog skrivit om den fruktansvärda huvudvärken jag hade då. Det var den värsta på länge! Den blev tillslut så jobbig så jag bokade en naprapattid mitt på förmiddagen för jag kände att jag behövde göra något med en gång för det gick inte längre. Så jag tog min spänningshuvudvärk och åkte till en naprapat. Ja för ”min” naprapat hade tydligen semester så jag fick ta en annan på samma klinik men jag var bara glad att någon kunde göra något.

Den här huvudvärken har jag verkligen konstaterat som spänningshuvudvärk de senaste dagarna, de blev tydligare och tydligare. Idag har det varit väldigt mycket bättre och jag har bara haft det där dunkande/jobbiga värken några minuter åt gången, exempelvis nu när jag ligger ner och skriver gör det mer ont än för bara några minuter sedan när jag satt upp och tidigare idag hade jag flera timmar utan någon värk alls. Det är väldigt tydligt att det hugger till i huvudet när jag gör vissa rörelser. Skönt på ett sätt, då vet jag vad jag behöver göra.

Om jag hade skrivit ett inlägg igår hade jag skrivit att jag inte orkade göra något alls efter jobbet. Rätt sliten efter en vecka med huvudvärk mm. Tittade på film typ hela kvällen och ”sprang” min lilla runda så klart.

Och avslutningsvis så tar vi ett litet bonusinlägg som jag också hade kunnat skriva i tisdags, då vaknade jag nämligen vid 4-tiden och kunde inte somna om. Vid 5 gav jag upp och gick upp och åt lite frukost och läste lite. Vid 6-tiden var jag både mätt och avslappnad så då kunde jag somna om och eftersom jag jobbade hemma kunde jag sova en stund till. En mysig stund, men jag måste säga att jag föredrar att gå upp 4 om man planerat för det och gått och lagt sig lite tidigare.

Så, nu blev det är ett litet längre inlägg men det får bli så när man sammanfattar alla eventuella inlägg för veckan.

Jag hoppas ni har det bra och jag önskar er en fin helg!

Kommentera