Vardag

Redo för nästa vecka

Vet ni? Nej, så klart ni inte vet men i alla fall – vet ni? I morse när jag vaknade hade jag inte den där jobbiga huvudvärken som jag haft de senaste typ 2 veckorna. Det var så skönt att slippa den där värsta huvudvärken!

Så idag har jag passat på att laga lite mat, det är alltid skönt att fylla upp frysen om det skulle komma en sån där lite mer motig vecka, likt förra veckan. Jag har lagat lasagne till lunch nästa vecka, tacosoppa blir middagen och så fixade jag lite pizza att ha i frysen också. Det sistnämnda brukar vara rätt okej när matsuget inte är som störst.

För något/några år sedan tyckte jag inte det var några problem att äta samma mat till lunch/middag under hela veckan, jag kämpar lite mer med det nu men har ändå kommit fram till att jag får slita lite med samma mat för risken är större att det inte blir något alls om jag skall laga mat mitt i veckan. Mmm, det hade varit skönt utan den här ständiga matkampen men jag kör just nu efter teorin ”mat som mat, ta det som du tycker är gott”.

Det blir inte så mycket mer spännande än så här! Jag har en go känsla i kväll. Den här dagen utan den där jobbigaste huvudvärken har varit såå skön och även om den kommande veckan inte blir som planerat så ja, känns ändå den här dagen värd för det är så skönt att kunna ge sig själv bra förutsättning inför en bra vecka! Och jag var klar med maten relativt tidigt, träningen blev klar vid 18-tiden så kroppen har börjat kunna koppla av och jag skall nu bara planera den kommande veckan, duscha och sedan varva ner med en bok.

Så, är allt för i kväll. Jag hoppas ni har haft en fin helg! Min tanke är att vi hörs under veckan, då kanske med annat snack än huvudvärk och mat. Det får vi se helt enkelt.

Önskar er en fin kväll!

Kommentera