Vardag

Pulsläget

Av en slump gick jag in idag och tittade på lite data på min klocka. Där finns det något som heter ”stress”. Intressant på sätt att ja, det är roligt att jämföra dagar. Jag tänker att neh, det kanske inte är sanna siffror men de bör vara lika dåliga varje dag så det är något att jämföra med.

Det var faktiskt lite underhållande att se att denna data och se att det går rätt bra hand i hand med hur jag sammanfattat dagarna.

Som idag tex, idag har varit en bra dag, det var därför spännande att se att värdena i dag också var lägre än tidigare dagar. Dock intressant vad jag höll på med där mellan 00 och 04?

Medan igår… nah, kanske inte lika bra. Jag kände mig rätt rörig och ja, det syns ju också. Dock skall man ju tillägga att det inte bara behöver innebära stress som att jag är stressad utan jag tänker också att när jag blir engagerad i saker så måste jag gå, jag tänker bäst gående. Så bara för att värdena är högre behöver det inte vara negativt men lite mer intensivt – helt klart! Gick ett gäng varv i kontorets kök igår under mina samtal.

Och ja, förra fredagen var rätt spännande. Speciellt där mellan 08 och 09. Men jag tycker det är fint att det syns att jag verkligen slappnar av där i soffan, fredag kväll, hemma hos mamma.

Och så helg snart då. Mm, förra söndagen såg det ut som nedan, med undantag en lite stund med Yatzy-matcher – en riktigt lugn dag. Jag är duktig på att varva ner och slappa på helgerna!

Det var en spännande liten inblick detta! Tolka det rätt, jag mår bra och så. Jag tycker bara det var lite skönt att se att detta matchade med den känsla jag överlag har över dagarna. Vissa dagar är mer röriga, andra dagar lite mer lugna Och jag är väldigt bra på att varva ner på helgerna. Vem kan inte vara nöjd över det?

Kommentera