Vardag

Några lättare timmar

Om jag igår var förvånad över att persa i axelpress så har jag i dag i stället varit förvånad över att kroppen helt plötsligt fick för sig att vara pigg i några timmar.

Jag tror inte att de riktigt har med varandra att göra, för de första fem timmarna av denna dag var exakt lika trötta som de senaste dagarna har varit.

Jag kan inte beskriva det exakt men jag har varit så extremt trött det senaste och framförallt så har mitt huvud varit så konstigt, en blandning av huvudvärk och… jag vet inte hur jag skall beskriva det men det har känts som min panna har pressats ner sig mot ögonen och gett mig en trötthet av den högre nivån.

Men så, tidigt på eftermiddagen idag, när jag stod och lagade mat så kände jag att den där pressen från pannan hade börjat lätta och att saker gick lite lättare igen. Alltså, det var sååå skönt! Jag njöt och kände mig både piggare och gladare.

Så skönt! Och ett bra avslut på den här veckan.

Kommentera