Vardag

Mitt 2022

Här kommer kommer en, jag tänkte skriva liten men inser att det är det inte, så en sammanfattning av mitt 2022.

Januari – Var en månad där c-19 fortfarande var rätt kraftig så var en del hemma. Köpte mig ett pussel som skulle ta tid att pussla, jag hade nämligen köpt lite väl många pussel och trodde detta skulle minska inköpen. Det gjorde det…för ett litet tag. Gick en fin tur Hitta Ut med pappa. Blev tillslut själv sjuk.

Februari – Vi öppnade nytt gym och Larsa och jag var där på premiärdagen, ett mycket snyggt gym och trevlig dag! Tittade på OS och njöt av några riktigt fina OS-guld. Åt en fin frukost tillsammans med Lillan och hennes föräldrar.

Mars – Och månaden/tiden då lägenheten känns fel och jag längtar ut i solen men det krävs lä för att det skall vara skönt men Kungälv är alldeles för blåsigt. Så det ständiga letande efter sol och lä började helt enkelt. Hittade ändå några sköna stunder.

April – Firade påsk i Alingsås och gick en Hitta Ut-tur med pappa med sol och, vatten och blå himmel. Köpte en cykel och hängde på altanen vid Huset flera kvällar i rad för att det var så varmt och skönt.

Maj – Grönskans månad. SÅ vackert! Tog en tur med Jacob Och Lillan i hav av vitsippor och hittade även flera Hitta-Ut-kontroller. Tog nog årets bild vid sjön i stugan.

Juni – Försökte persa i bänk, gick inte alls men hade i alla fall köpt nya småvikter så det är enklare att persa framöver. Firade midsommar i stugan tillsammans med bla syskonbarnen och vi fick leta efter skugga för det var så varmt. Fick semester och njöt totalt. Testade nya tältet, åkte till Norrköping för att tälta och träffa R. Hade det riktigt bra.

Juli – Ännu mer semester. Tältade på lite olika ställen, bland annat Tranås, hängde mycket på supen i vattnet. Njöt av sol, värme och ledighet. Hängde en del hemma. Tältade med Lillan aka Trollet och hennes föräldrar. Liten föddes.

Augusti – Lugnare månad. Hängde en del hemma, pusslade, började jobba igen och kom alldeles för sent på att vattnet var skönt även i augusti.

September – Personalkonvent på jobbet och Syster med familj skaffade kycklingar. September är sådan kontrast mot sommarmånaderna som är fyllda av bilder, september helt klart en månad med färre bilder och händelser.

Oktober – Hänger en hel del i Huset. Och är Socca till lunch flera dagar i vekcan.

November – Äter årets frukost med Bella, gör en av de godaste kycklinggrytornera jag någonsin ätit tillsammans S och går på konsert med mamma.

December – Fixar och donar med allt som skall göras i december, går och lägger mig löjligt tidigt och sover väldigt många timmar på nätterna. Har kalas och firar jul. December var bra men trött.

Kommentera