Naturen · Vardag

Hitta Ut på Björkö

Min bror och jag har pratat om att vi skall köra Hitta Ut på någon utav öarna kring Hönö, Öckerö eller Björkö. I helgen ringde han mig och frågade mig om måndagen fungerade för mig att gå, jag var lite tveksam först då det såg ut som att det skulle vara ganska mycket regn men min bror övertalade mig att det skulle vara uppehåll ute på Björk på eftermiddagen och kvällen.

Så vid halvtre-tiden kom Jacob och LillaN och hämtade uppe mig i Kungälv och så åkte vi mot Björkö för en Hitta Ut-runda. Och Björkö bjöd på bekvämt väder för en runda – inte för varmt, inte för blåsigt och inget regn.

Efter att ha gått en stund nere vid hamnarna var det dags att istället gå på klipporna en liten stund. LillaN var grym som spatserade på och klarade flera olika utmaningar för små ben där på klipporna.

Efter en liten stund var det så klart dags för fika (min bror att hade packat med sig detta, jag som tydligen är lite ur form när det kommer till sådana här tillfällen hade inte haft en tanke på fika). När vi satt där och fikade kom det till och med lite solstrålar.

När fikat var slut och över började vi gå tillbaka till bilen, via en lite högre checkpoint vilket gav fin utsikt över ön och havet.

Det blev en riktigt, riktigt fin Hitta Ut-stund på Björkö. Tack för detta Jacob och LillaN.

Kommentera