Camping&Tälta

En natt i Tranås

Minns ni att jag förra sommaren var iväg och campade i Tranås?

Jag blev ju förtjust i denna camping så jag i år bestämde mig för att åka tillbaka. Så när jag såg att det skulle bli sol igår, ja, då bestämde jag mig för att fara iväg.

Kom fram vid ett-tiden. Satte upp tältet och hängde sedan resen av dagen i solen. Fick en riktigt skön eftermiddag med en hel del sol, det var riktigt, riktigt avkopplande och skönt!

På kvällen blev det en fin promenad ner till sjön och sedan lite matlagning innan det var dags att sova.

Idag gjorde jag något som nog är lite förvånande för alla, inklusive mig själv. Jag checkade ut en dag tidigare. Jag hade egentligen tänkt att stanna två nätter totalt men efter en natt med totalt värdelös sömn, jag vaknade flera gånger av att jag var kall och när det dessutom var grått och rätt ruggigt när jag vaknade och jag inte riktigt kände att jag fick igång värmen eller hade energi nog att campa en natt till så checkade jag helt enkelt ut.

Det har varit ganska intensiva dagar det senaste och jag va nog lite för sliten för att vara iväg och campa men jag är ändå glad att jag åkte iväg och fick en fin dag på denna vackra camping. Och jag är även glad att jag lyssnade på mig själv och åkte hem tidigare.

Sammanfattningsvis kommer jag ändå komma ihåg det som att jag fick en fin vistelse i Tranås!

Kommentera