Vardag

God och glad fredag!

Hej! Och glad fredag! Jag hoppas att ni mår och har en skön fredagskväll!

Idag har jag haft en riktigt bra dag, det är så skönt när de här dagarna kommer!

I eftermiddags lyssnade jag på musik när jag jobbade och fick en sån längtan att åka ut till Hönö och stå i köket och sjunga i högan skyn tillsammans med Syster&Svåger. Älskar de stunderna tillsammans med dem! Jag fick snällt sjunga med mig själv i stället MEN fick i alla fall pratat med Syster och en väldigt trött Lilleman då de ringde upp mig, det var väldigt fint! Ni vet sådana där småsaker som kan göra dagen/kvällen.

Och så har jag lagat mat, som faktiskt blev riktigt god! Jag gjorde falafel på kikärtor som jag åt i pitabröd tillsammans med rödkål (som jag hade lite, lite rapsolja och vitvinsvinäger på pga den var rätt torr och trist) och en god limesås, typ. Riktigt gott faktiskt! Men det här med att jag aldrig får falafeln att hålla ihop. Jag brukar ha solroskärnor och havregryn i min bollar/biffar annars och då håller bra ihop men det känns som att det inte riktigt blir falafel då. Hmm, några som har några tips?

Jag har en riktigt bra kväll och jag ser fram emot en helg här hemma! Nu skall jag dock ut och springa min kort, korta runda. Tanken var att jag skulle springa först och laga mat och äta sen men jag var så hungrig så jag orkade inte skjuta på maten mer. Så, det är bara att ta på sig kläderna och ge sig ut. Två bra saker: 1. Det är plusgrader = inte så halt. 2. Det är bara 1,8 km jag behöver springa. Det är inte så motigt att komma ut då.

Nåja..! Det var allt från idag. Jag önskar er en fin kväll!

Får inte pris i Sveriges roligaste bild men det var en god måltid!
Gott!

Kommentera