Vardag

Sammanfattning av vecka 7 2021

Det var ett tag sedan nu men här kommer en liten och lätt sammanfattning från den här veckan:

Veckans promenad:

Gick en väldigt skön promenad i dag med vårkänslor i luften! Så skönt att få känna smakprov av våren! Det var varmare i luften och på vissa ställen is- och snöfritt och jag njöt av att vi är på väg mot våren och i från vintern.

Veckans vändning:

Mitt humör eller… inte bara mitt humör utan hela känslan i kroppen. Sån vändning! Från att känt mig trött, nedstämd, grå och väldigt tråkig de senaste veckorna, visserligen med lite undantag under helger när jag umgåtts med min familj, så vände det i mitten av den här veckan och jag har känt lite mer energi och glädje i kroppen. Det är sån skillnad! Och jag hoppas att det i alla fall inte går tillbaka allt för mycket.

Veckans maträddning:

Rödkål! Rödkålen har varit min grönsaksräddning den här veckan. Strimlad rödkål med lite, lite olja och vitvinsvinäger tillsammans med salt och salladskrydda har räddat upp flera måltider den här veckan. Det är väldigt gott med rödkålssallad.

Veckans antal träningspass:

7 st. Mm, det låter mycket men det är det verkligen inte. Utöver de 1,7 km jogg som jag just nu gör varje dag så blev det lite skridskor i tisdag och CX idag.

Veckans roligaste aktivitet:

Åkte skridskor med S i tisdags, det var väldigt roligt och väääldigt trevligt! Var glad i hjärtat efteråt!

Veckans nyhet:

Jag tycker ändå det är värt att nämna att STC gått från ca 100 klubbar till runt 200 klubbar den här veckan då STC förvärvat Puls&Träning. Stort och spännande! Det är roligt och intressant att få jobba i det här företaget med den här utvecklingen!

Veckans andra nyhet

STC har lanserat en ny del i Online Träning. Nu kan man träna till vissa Les Mills-pass! Och det här säger jag inte som reklam för STC utan av ren egoistiska själ: jag är nämligen väldigt pepp på att få köra lite CX-pass nu framöver. Jag har varit så dålig på styrketräning det senaste och har även saknat CX ett längre tag nu så jag tror det här kan vara väldigt, väldigt bra för mig. Jag är pepp!

Veckans tvättade hörlurar:

Mina… ”jag har aldrig något i fickorna på löparjackorna…” och slänger ner jackan i tvätten utan att känna i fickorna. Sedan när jag inte hittar hörlurarna kommer jag ju på att jag hade dem i fickan när jag sprang i fredagskväll… men! De funkar! Det var ju skönt!

Kommentera