Vardag

10 dagar sedan sist

10 dagar sedan sist. Det var länge sedan jag hade ett sånt uppehåll här, jag skulle nog säga att det var senast i november 2019 men för mig som bara skriver för att det är roligt så gör det inte jättemycket om det blir ett sånt här uppehåll, även om det är något i mig som tycker att helt bra – det är ju inte.

Jag säger ju alltid att jag inte bara vill skriva om positiva saker, eller snarare – jag vill ge en ärlig bild av livet, inte försköna eller gömma för mycket utan ha en vardaglig ton och då innebär det glädje eller trötthet, bättre dagar och sämre dagar och så vidare men den senare tiden har jag känt att jag har varit både alldeles för trött och alldeles för gnällig och trött på vardagen för att det skall bli några vettiga inlägg. Att vara så i en, två eller kanske till och med tre dagar är ju helt okej men de senaste veckorna har varje dag känts så och min inspiration att skriva något, som inte är gnälligt, den har varit så långt borta.

Men idag, idag har jag haft en bra och energifull dag och trots att det är kväll nu så känner jag att jag har delar av energin kvar vilket gör att det även känns som jag kan formulera meningar, även om det bara blir meningar som handlar om att jag annars inte kan formulera meningar.

Idag har varit en bra dag. Några saker som gjort den här dagen till en bra dag: Jag har orkade ge mig ut på morgonpromenad innan lunchen, jag gick en lunchpromenad (det gör jag visserligen varje dag så det är liksom standard), jag har skrattat mycket på jobbet idag. Jag kom även ut på en promenad efter jobbet och hade ett telefonsamtal med mycket skratt samtidigt.

Sedan har jag även sprungit mina 1,7 km och idag kändes även detta enklare. Det har varit rätt segt att springa i snö, minusgrader, is och så vidare och kroppen har inte heller haft energi att hålla något tempo det senaste men idag, idag kände jag i alla fall att kroppen kunde tänka sig att hålla lite tempo i alla fall. Det var en nice känsla!

Sedan har jag haft lite strul med lite nycklar men det löste sig tillslut men det kanske jag berättar om en annan dag och så har jag bockat av några saker från min to do-list, väldigt skönt eftersom de varit där ett tag nu.

Så. En bra dag helt enkelt! Och jag hoppas, hoppas, hoppas att det här kan vara lite vändningen nu. Tänk om jag lyckas övertala min kropp att NU, nu är det dags att ha lite energi igen och skapa rutiner mm så vi får tillbaka lite glädje igen.

Det är väldigt fint att känna sig glad, lugn och energifull.

Jag hoppas att vi hörs redan i morgon, eller kanske till helgen men oavsett så hoppas jag att ni har det väldigt bra!

Kommentera