Vardag

Ett dygn i Kinna

För ett litet tag sedan fick jag inbjudan till min faster och hennes man; Grillkväll och sedan nästa dag äta frukost och titta på fotbolls-VM tillsammans. Igår var det dags för detta.

Jag kom vid lunchtid. Bland det första jag möts av när jag kommer in i huset är dessa två Sverige-tröjor. Gillar det helt klart!

Efter en god lunch, hängde jag och min Faster lite hemma hos dem innan vi åkte till den second hand där även min fasters man jobbar. Vi strosade runt lite, jag hittade en bok och vi fikade lite. Efter det åkte vi hem för att sedan gå ut och plocka blåbär. Det var såå mycket fina och stora blåbär så att det nästan var svårt att sluta plocka – det fanns ju så mycket man ville plocka – men efter att ha fyllt våra kärl fick vi nöja oss och vi vandrade hemåt.

Väl hemma blev det sedan fix inför kvällens mat (det blev inte grillat eftersom vädret är som vädret är) och lite spel och annat häng. En väldigt fin kväll!

Och så i morse var det dags för frukost och Sverige – Argentina. En väldigt god och fin stund. Frukosten smakade väldigt bra, sällskapet var fint och Sverige vann sin match.

Vilken fin inbjudan det här var! Fint sällskap, blåbärsplockning, god kvällsmat, finfrukost och så fotboll på det – finfint helt enkelt! Tack för ett mysigt dygn!

Kommentera