Vardag

En tröttdag

Hej!

Jag sitter här och skriver på lite inlägg som ni kommer få ta del av här framöver. Det har varit roligt att skriva dessa inlägg och jag inser att jag hittills i sommar har gjort många roliga saker och haft många fina stunder.

Men när jag skrev de där inläggen så inser jag också att det kommer bli väldigt många “dröminlägg” framöver. Ni vet; de där stunderna som jag längtat efter, saker jag tycker väldigt mycket att göra. Stunder då sommaren verkligen visat sig från sin allra bästa sida och jag har njutit totalt. Det blir det ena inlägget med härliga bilder efter varandra. Och det är inget fel med det – om det blir annat också.

Jag har alltid varit noga med att inlägg här skall spegla verkligheten så gott det går. Det skall inte skapa ångest över att “alla andra har det så bra” eller “alla andra gör så roliga saker” (även om jag förstår att alla inte tycker det är roligt att vara ute i naturen… men ni fattar). Jag vill bara dela med mig av min vardag, med saker jag gör men jag vill inte att allt skall verka perfekt eller att det skall skapa ångest för någon annan.

Så för att ge den där “verklighetskänslan” kan jag meddela att idag är en tröttdag. En riktigt trött sådan. Jag har verkligen inte gjort något alls, förutom att skriva lite inlägg. Jag har inte heller lust att dra igång med något, även om det finns både en och två och egentligen massor med saker att göra.

Och jag kan även meddela att jag var trött i söndags också. Min tanke då var att jag skulle ut och sova en natt ute. Satte mig i bilen, gjorde ett ärende jag var tvungen att göra och sedan… Nej, jag var dels alldeles för sömnig för att köra bil men också alldeles för trött för att egentligen orka få upp tält och alla saker.

Så det blev ingen tältnätt då, och det blir inga saker gjorda idag. Och det är okej. Det är semester. Jag kan göra det jag vill, det är ingen annan som far illa av att jag inte gör det där jag tänkt att göra. Och en tältnatt mer eller mindre är ingen big deal det heller.

Så det var det från min tröttdag, jag hoppas att ni har det bra!

Kommentera