Vardag

En tältnatt

I onsdags packade jag äntligen ihop mina tältsaker igen och åkte iväg.

Jag hade först tänkt åka till ett annat ställe än förra gången men så tänkte jag efter och insåg att jag nog ville åka tillbaka det ställe jag var på förra gången ändå. Här vet jag att jag får både morgon- och kvällssol. Jag har nära till ett bra badställe, det finns bra ställen att ställa stormköket på och framförallt: Jag visste att det skulle finnas skugga vilket kändes viktigt när det skulle bli så varmt.

Så jag åkte helt enkelt tillbaka till det stället där jag tältade förra gången.

Här är min tältplats

Det kändes så oerhört skönt att vara ute och tälta igen. Jag har hittat den perfekta kombinationen av ”lyx” och camping och njöt verkligen totalt under dygnet jag var ute. Att går runt där i ”skogen” i mina flipflop (jag vet… inte bästa skorna men det får vara ok för nu), känna doften från sjön. Att bara vara ute i naturen.

Utsikt över pöl och sjö

Första dagen slog jag upp tältet och fixade med saker runt omkring. Jag badade och lagade mat. Satt i solen eller skuggan och läste. Framåt kvällen fixade jag halloumiburgare och satte mig i kvällssolen och åt denna. Njöt av kvällen och den fantastiska vackra lilla sjön, tog ett kvällsbad (i den ”stora” sjön) och gick sedan och la mig.

Förbereder halloumiburgare
Halloumiburgare
Sitter vid tältet och har kvällssolen i ögonen
Så stilla och så vackert

Nästa morgon vaknade jag och insåg att jag sovit betydligt mycket bättre än förra gången och så tog jag ett morgondopp innan jag fortsatte dagen med en promenad och mycket slappnade i skuggan. Lite mat och sedan framåt eftermiddagen/kvällen packade jag ihop allt och åkte mot stugan.

Vacker morgon vid stilla sjö

Det här med tälta: Det är verkligen min grej!

Blir lycklig varje gång jag ser mitt tält

Kommentera