Vardag

Semester i stugan

Jag fortsätter att hänga här i stugan.

Jag startade denna dag med att springa till sjön, vägen jag sprang är lite mer än 2 km, tog mig ett dopp och sprang sedan hem ca 1,5km. Det där doppet var extremt skönt för då fick jag lite svalka för de sista 1,5 km är typ bara uppför men det gick riktigt bra faktiskt – det där badet gjorde susen och var nog sommarens skönaste bad.

Förövrigt känns det som jag fortfarande campar lite. Jag sover i friggeboden, och när vi skall äta tar jag med mig min kåsa och mina bestick. Efter maten tar jag min disk och diskar den vid friggeboden. När det är fika kommer jag med min stol och min mugg.

I skrivande stund drar ett åskväder över oss och det både regnar och åskar rejält. Så just nu ligger jag i sängen här i friggeboden och skriver det här. Det är också mysigt på sitt sätt. Fördelen med åska och regn i kombination är att det ofta drar över fort.

Så, sammanfattningsvis har jag det väldigt bra! Vi har gemenskap men jag har ändå mitt och ja, jag njuter av att vara ledig. Och att kunna vara i stugan.

4 reaktioner till “Semester i stugan

      1. Måste vara oerhörd förändring jämfört med när jag var där senast. Vilket måste vara minst 15 om inte 20 år sedan… 😀

Kommentera