Vardag

Det är fint

Vilken fin dag det har varit idag! Alingsås bjöd på fint och varmt väder under dagens lunchjogg!

Alingsås alltså, kanske ni nu tänker. Absolut svarar då jag!

Minns ni att jag i ett inlägg skrev att det hade varit lite ”små”-stressigt och jobbigt förra gången jag vaccinerade mig? Jo, precis. För att slippa denna stress och att behöva flexa ut så tidigt så har jag i stället sovit i Alingsås i natt och sedan även jobbat här. Smart! Så den här gången kunde jag åka till vaccinationen i lugn och ro och kom alldeles lagom i tid.

Den ljuvliga känslan av när planering håller och fungerar!

Annars då, kanske ni undrar? Jo, men det är bra! Är inne på andra veckan efter jobb och börjar faktiskt bli lite sugen på att skriva igen, så vem vet – jag kanske dyker upp snart här igen.

Nu skall jag vänta de där 5 sista minuterna och sedan åka till mamma&pappa igen, där även bror med familj är. Det där med att träffa familjen!! Och det där med att vi numera kan träffas inomhus, nästan som vanligt.

Det är faktiskt ljuvligt skönt.

Kommentera