Naturen

Augustiselfie 2021

Om jag förra månaden genomförde min lilla tur till vatten mest för att bocka av det så var det annorlunda den här månaden. För den här månadens promenad var allt det där jag tänkt mig när jag planerade att vara ute en gång per månad; Vatten, vacker utsikt, vacker natur, fint väder och en väldigt skön stund utomhus, i naturen och skogen.

Som ni ser på bilderna så var det väldigt, väldigt vackert. Det var vindstilla så vattnet var helt, helt stilla och speglade träden väldigt fint. Det var så lugn och behagligt att gå runt där i skogen och titta på det ena efter andra vackra vattnet, jag njöt hela tiden!

Och så var det dags att laga mat, jag letade en stund och gick lite extra för att hitta ett mysigt/fint ställe att laga mat vid och ja, det blev ju rätt bra. Har haft sämre utsikter när jag lagat mat, det har jag.

Så en väldigt, väldigt skön stund ute i naturen. Jag väljer bort att tänka på det faktum att solen försvann exakt sekunden innan jag skulle börja äta och kom fram lagom tills dess att jag ätit upp och plockat i ordning allt men allt det andra var så bra så jag har nästan glömt av den där lilla detaljen nu.

En väldigt, väldigt skön tur ute i skogen som var exakt sådär som jag tänkt mig i början av året när jag satte uppe det här ”målet”.

Kommentera