Vardag

Bucket list sommar 2020

Årets sommarlista publicerade jag tidigare i veckan, jag passar av att bocka av ytterligare en sommargrej så att vi verkligen kan stänga den här sommaren ordentligt!

Minns ni att jag la upp en bild på saker jag skulle vilja göra i sommar? Om inte så såg det ut så här i alla fall:

När augusti var över såg den ut så här:

Tänkte jag kunde dela med mig av några (hehe) bilder från dessa punkter, många har ni så klart redan sett men ja, tänkte att jag kunde samla ihop allt i det här inlägget som ytterligare en fin sammanfattning av den här sommaren. Så, fixa er en kopp kaffe eller kanske te och slå er ner i soffan så bjuder jag er här på en stor dos med sommarminnen:

Jag har badat och även simmat 1 km i sjö, vilket jag räknar som en längre sträcka.
Jag har sett en ljuvligt vacker solnedgång
Jag har trätt smultron på strå
Jag har varit ute på promenad med stora väskan och trangiakök
Jag har plockat blåbär, mer än det på bild!
Jag har haft picknick på Hönö med Elin (och hennes lilla familj)
Jag har tältat, och ätit halloumiburgare, vid en sjö.
Jag har tränat på arenan i sol
Jag har ätit jordgubbar, väldigt mycket jordgubbar.
Jag har paddlat ”kajak”
Jag har plockat blommor
Jag har spenderat timmar ute i skogen letandes efter checkpoints och jag har sett underbar natur som jag inte hade upptäckt annars!
Och så har jag läst en bok, blivit bjuden på grillkväll, doftat på syrén, ätit mjukglass, gått en tidig morgonpromenad, löst soduko, pusslat, ätit frukost på farstukvisten samt joggat och stannat för att ta ett dopp.

Fina sommarminnen och många punkter på listan som jag har gjort.

Kommentera