Vardag

Jag saknar friidrotten

Kände att jag ville skriva ett inlägg i kväll men visste inte alls vad jag skulle skriva… bläddrade bland mina bilder på telefonen och hittar bilden nedan.

Som. Jag. Saknar. Friidrotten!

Det finns massa anledningar till att det inte blir av just nu men jag orkar inte ens gå in på dem i kväll men jag saknar det ofta och än mer nu när jag såg den där bilden.

Det är en bit tills jag är där igen… det är det! Men det finns hopp! Förra veckan körde jag 5 träningspass och igår orkade jag träna i över en timma. Den senaste tiden har jag orkat ca 30 minuter sen har all energi gått ur mig. Igår orkade jag över en timma. Det är bra! (Jag säger inte att man måste träna i mer än 30 minuter men att sluta för att man är klar eller att sluta för att energin är slut är skillnad).

Jag vet inte riktigt vad jag egentligen vill säga… att jag saknar det, att min kropp och jag inte är “på topp” rent fysiskt&mentalt men att jag ändå försöker ta mig tillbaka. Ett ministeg i taget.

I alla fall. Friidrott är fint, det är det. I kväll saknar jag det lite extra.

Kommentera