Läsa mera · Vardag

Septemberboken

Det finns böcker jag önskade att jag hade olästa på grund av att jag skulle vilja ha den där den känslan av att svepa sig in i en riktigt bra bok, igen. Från och med du av är en sådan bok. 

Från och med du av Mhairi Mc Farlane handlar om Anna som till en början söker efter en ”trevlig man för intelligenta konversationer och ögonblick som tagna ur kärleksromaner”. Hon är 30 år och lycklig och verkar trivas bra med livet. Men så dyker killen som förödmjukade henne djupt i skolan när hon var yngre upp och hennes liv vänds upp och ner. James verkar inte vara samma kille som då, eller? Vågar hon lita på honom? Har han förändrats? Och kan människor förändras?
En bok om kärlek, livet och djupa sår. 
Den är inte perfekt den här boken men jag tyckte den var fantastiskt bra! När jag kommit några sidor in i boken var jag fast i storyn, karaktären och känslan av att läsa en bra bok. Jag tycker författaren skriver på ett väldigt roligt och lätt sätt som gör att historien hela tiden går vidare. 
Jag vill läsa den igen, eller kanske lyssna som ljudbok. Oavsett; en sådan där lättläst och förtjusande bok att läsa en regnig dag, en ledig dag, en solig dag på stranden och så vidare. 

Kommentera