Träning

Träningsläger i Spanien

Det var ett tag sedan ni hörde från mig, jag har varit iväg på träningsläger och levt i en skön bubbla nere i Spanien utan att skriva något. 
 
Det är friidrottsklubben som har varit iväg på träningsläger, 9 ungdomar, 2 tränar och så jag. Ungdomarna har varit fantastiskt duktiga och det har varit väldigt roligt att se hur de kämpat och utmanat sig själv och gjort saker de från början inte trodde att de skulle orka eller klara av. Jag är imponerad och stolt! 
 
Själv orkade min kropp med 1 sprintpass innan mina baksidor sa i från och krampade i 2 -3 dagar, så jag har kört lite lätt styrka men mest coachat längdhopp och passat väskor mm, det har passat mig bra. Hade det varit ett träningsläger där tanken var att jag skulle träna hade jag åkt besviken från Spanien men nu var det ungdomarnas läger och de som skulle träna och med tanke på min träning den här våren så är det som det är, det känns helt okej från min sida. 
 
Utöver träningen har vi även varit på stranden en hel del och en utav dagarna åkte vi in till Malaga där de andra gick runt i affärer medans jag satt i solen och läste en bok, något som passade mig perfekt! Vädret har varit kallare än i Sverige men ändå bra väder att träna i bortsett från vinden som förstörde för höjdhoppet två dagar.
 
Något som har varit väldigt skönt och lite speciellt är att jag levt i en ”vara här och nu-bubbla”. Jag har knappt tänkt något på jobbet, bara någon gång här och var har tankarna om jobb kommit förbi mig och jag har egentligen inte tänkt särskillt mycket, lagt mycket tid på att få bilder eller delat med mig så mycket på sociala medier. Det har bara varit skönt att vara iväg, få se ungdomarna träna och få lite sol och inte behöva skriva eller dela med mig om allt som hänt. Det har varit väldigt avkopplande och framförallt har det varit skönt att jag känt mig så fri från krav. 
 
Jag är nu hemma tankad med solljus men framförallt lite mer inspirerad och motiverad att ta tag i min egen träning, jag vill ju ha en kropp som orkar och kan hänga på ungdomarna framöver. Det känns som ett bra mål. 
 
Så tack gänget för en fin träningsvecka! 
 
Här bjuder jag på några bilder från veckan, det har faktiskt  varit med andra personer också på resan men eftersom jag inte frågat efter deras godkännande att lägga upp bilder väljer jag att inte lägga upp några. 
  
 
 

Kommentera