Träning

Ett grymt benpass och det känns så bra just nul

Jag har insett att jag inte skriver så mycket träningsinlägg just nu. Det är egentligen lite konstigt, jag lever ju typ på gymmet. Jobbar jag inte där så tränar jag, eller bara inte kommer därifrån. Så nu, mina vänner nu kommer här ett litet träningsinriktat inlägg. 
 
Jag är glad. Det blir jag efter träning. Körde benpass men en vän som jag inte träffat sedan förra hösten. Det var, för min del hårt. Jag har inte kört så mycket tungt för benen utan mer litet lätt. Men nu, nu har jag fått lite mersmak, det var sjukt roligt att få använda benen ordentligt och nu har jag en liten plan för hur nästa benpass skall se ut (jag kan inte låta bli att lägga till lite TRX). 
 
Nu skall jag laga god mat, krypa upp i soffan och äta den. Efter det blir det en liten promenad om jag orkar (jag var faktiskt ute och gick lite mindre än 3km i morse) och sedan sova tidigt, jag längtar redan. 
 
Jag hoppas ni har haft en bra dag.

 

6 thoughts on “Ett grymt benpass och det känns så bra just nul

    1. ja, det kändes! Framförallt eftersom jag inte kört så tungt på typ evigheter har fortfarande träningsvärk 😉 fast lite mindre idag efter gårdagens träningspass. Det där med att träning botar träningsvärk är nog sant…

Kommentera