Vardag

Riktigt pyjamasparty

Jag tänkte bjuda på en liten saks om hände för ett tag sedan. 
 
Jag och min familj är ute och åker bil. Någon (minns inte vem) hade köpt choklad och bad mig hålla det. När jag sedan skall dela ut detta till familjen är det en som saknas (det är liksom små rullar med choklad) och jag kan inte komma på var någonstans jag har lagt den.
 
När vi sedan är framme och skall hoppa ur bilen så upptäcker jag det. Jag har suttit på den hela färden. Och ni vet. Choklad smälter när det blir lite varmt. Choklad är brunt och mina byxor blåa och ja, ni kan kanske räkna ut resten själva?
 
Det enda vi hade i bilen i klädväg var några storlekar förstora pyjamasbyxor. Det var bara att se glad och ut och traska med pyjamasbyxor till gästerna vi skulle besöka, ja för det var ju just det vi skulle göra. Tur att det var vänner som vi känner väl!

9 thoughts on “Riktigt pyjamasparty

  1. mm.. men va glad att de inte var tuggummi som du suttit på.. efter en typ 8 timmars resa… som du sovit under… och (tuggummit) som du haft i munnen när du satte dig i bilen… va glad att de inte var de 😉 för OOOJJJ va vi skaratta åt min kusin när hon gjorde de när vi åkte till flygplatsen i Thailand 😉 haha

Kommentera